VIDEÓLELET

Kósa-Gyurcsány: „fontos kérdésekről beszélgettünk négyszemközt”

Nemsokkal a 2006-os fővárosi összetűzések után vagyunk. Debrecenben járt a miniszterelnök 2007 elején, külön tárgyalásokat folytatott a város polgármesterével.
Kósa Lajos és Gyurcsány Ferenc - 2007. február 1.
YouTube

2007. február elsején Debrecenbe látogatott Gyurcsány Ferenc miniszterelnök. A Régi Városháza előtt nemcsak Kósa Lajos várta, hanem – kordonok mögött – tüntetők sokasága is, akiket aztán villamosokkal is elzártak a megérkező kormányfőtől, ugyanis Gyurcsány érkezésekor rövid időre leállítottak két villamost a Városháza előtt, így a miniszterelnök nem láthatta az utca túloldalán tüntetőket, ők meg Gyurcsányt.

A történtekről részletesen beszámoltak az országos sugárzású televíziók és nagy teret szentelt az eseménynek az önkormányzati tévé is.

A látogatás másnapján Kósa a városi televízió vendégeként nem volt hajlandó válaszolni arra a kérdésre, hogy mit tárgyalt a miniszterelnökkel négyszemközt, sőt tréfálkozott az önkormányzati média akkori vezetőjével, Széles Tamással: „Vannak kérdések, amiket nem illik feltenni. Például mit suttogtál tegnap este a feleséged fülébe lefekvés előtt…”

A VIDEÓLELET gyűjteményünk korábbi darabjait itt láthatod.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.