hirdetés hirdetés
hirdetés

AZ OLVASÓ ÍRJA

Haláltusájukat vívták – Videó a Fancsikáról

Szomorú, hogy minden beruházás fontosabb, mint az élővilág védelme.
Fancsika
Olvasónk küldte

„Október másodikán, szombaton reggel kinéztünk a Debrecen mellett található Fancsika II. víztározóhoz, és mivel ki volt száradva, gondoltuk, besétálunk. Egy parányi tócsát láttunk, ami mintha bugyborékolt volna, ám amikor közelebb mentünk, sajnos egy nagyon morbid és szomorú látvány fogadott minket: elpusztult halak tetemei mindenhol, a még élők pedig a tócsában összetömörülve vívták haláltusájukat. Néhány hete a Csonkás-tónál találtunk egy helyre tömörült csigákat. A tó azon része kiszáradt, a csigák pedig elpusztultak. Szomorú, hogy minden beruházás fontosabb, mint az élővilág védelme” – írta debreceni olvasónk a hozzánk küldött videója mellé.

Köszönjük a levelet és a videót! Másokat is biztatunk, ha van az olvasóink érdeklődésére számot tartó információjuk, javaslatuk, képük, videójuk, észrevételük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg_KUKAC_debreciner_PONT_hu ! A beküldők inkognitóját kérésükre tiszteletben tartjuk.

AZ OLVASÓ ÍRJA rovatunk további publikációi itt találhatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.