Vidéken indít lapokat Rogán Antal barátja – Media1

A Pesti Hírlap mintájára Debrecenben, Győrött, Pécsett, Kecskeméten, Nyíregyházán és több más magyar nagyvárosban is helyi újságokat indít a Michaeli, Schwartz & Brit Media, mely ezáltal a megyei lapok kiadójaként is ismert, kormányközeli KESMA versenytársává válik.
media1.hu

A Pesti Hírlapot és a 168 Órát is tulajdonló Michaeli, Schwartz & Brit Media (korábbi nevén Brit Media), azaz a sajtóban Rogán Antal barátjaként is ismert Schabi Michaeli (Schabtai Michaeli) üzletember és Milkovics Pál közös vállalkozása új helyi médiumok elindítását tervezi még a közeljövőben, tehát még az országgyűlési választásokat megelőzően, méghozzá: Pécsi Hírlap, Nyíregyházi Hírlap Miskolci Hírlap Kecskeméti Hírlap, Kaposvári Hírlap Győri Hírlap Egri Hírlap Debreceni Hírlap Békéscsabai Hírlap és Soproni Hírlap neveken – írja a Media1.

Az új lapokat a Pesti Hírlap mintájára tervezik elindítani, vagyis a Pesti Hírlaphoz hasonlóan ingyenesen lesznek elérhetők az olvasók számára, a lapok finanszírozását hirdetési bevételekből képzelik el. Az újságokban lesz központi (országos, tehát valamennyi lapban megjelenő) és kifejezetten az adott városok lakóinak szóló helyi tartalom is.

További részletek a Media1 cikkében olvashatók.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.