hirdetés hirdetés
hirdetés

HIRDETÉS

Hogy bringázik a második legnagyobb magyar város?

A Debrecenben közlekedők és az ott működő cégek mutathatják be október 15. és 31. között, hogy mennyire bringabarátok.

A mindennapi közlekedőknek Inkább bringázz, Debrecen! címmel nyereményjátékot, a helyi cégeknek workshopot szervez a Magyar Kerékpárosklub a Bringázz a munkába! idei, más-más városra fókuszáló kampányának záró felvonásában, ahol utolsó esély nyílik a legbringásabb városok idei élvonalába kerülni. Vajon hány bringás út vezet a kálvinista Rómába?

Magyar Kerékpárosklub

Hasznos tippekkel szolgál a cégek számára a kerékpáros munkába járás elősegítéséhez, és nyereményjátékot kínál Magyar Kerékpárosklub a bringás közlekedőknek október 15. és 31. között Debrecenben idei rendhagyó kampányának utolsó állomásán. Az ország második legnagyobb városa immár a hetedik és egyben utolsó idei állomása a hétköznapi bringázást népszerűsítő kampánynak, amely áprilisban Budapesten indult, májusban Székesfehérváron, júniusban Győrben, júliusban Kecskeméten, szeptemberben elején Miskolcon, a hónap végén pedig Szegeden folytatódott, vagyis havonta más-más nagyvárosra fókuszál. Debrecen került a sorozat végére, de semmiképp sem utolsó a sorban.

Inkább bringázz, Debrecen!

Ezzel a címmel indul 2021.október 15-én a képmegosztós nyereményjáték, amiben értékes nyereményeket nyerhet az, aki #debrecenbenbringázom hashtaggel posztol nyilvános képet az Instagramra vagy Facebookra arról, amint a városban bringázik: munkába, suliba, boltba, gyerekért, ügyet intézni vagy csak kikapcsolódásképp.

Milyen bringás hangulatot áraszt vajon magából Debrecen? Jobb helyzetet találunk itt mint Budapesten, Székesfehérváron, Győrben, Kecskeméten, Miskolcon vagy épp Szegeden?

Magyar Kerékpárosklub
Egy biztos, Debrecen ideális bringás város az Alföldön: sík terület, egyeteme nincs messze a központtól, ahol forgalomcsillapított szakasz is kedvez a kerékpározásnak, és ott van a Nagyerdő is. Meglepődnénk, ha lemaradna Szegedtől, ahol igencsak pezsgő bringás élettel találkoztunk. Az Inkább bringázz, Debrecen! játék október 31-ig tart, a résztvevők biciklis kiegészítőket és egy kerékpárt nyerhetnek. Reméljük, az ország második legnagyobb városa bebizonyítja, hogy bringázásban is ott van az élmezőnyben! Részletek a Facebook-eseményben.

Workshop a cégeknek

Hogyan és milyen tényezők hatására alakult a hazai kerékpáros közlekedés helyzete az elmúlt időszakban? Hogyan reagál erre a piac és miként a cégek? Mi kell ahhoz, hogy még többen válasszák a hétköznapi közlekedés legfenntarthatóbb, legegészségesebb, és legvárosbarátabb módját? Mit tudnak a kerékpárosbarátságról a debreceni cégek?

Erről és sok másról is szó lesz azon az online workshopon, amit a Bringázz a munkába! idei kampánya keretein belül szervez a Magyar Kerékpárosklub október 19-én 10 órára debreceni cégek számára. Az eseményre olyan cégek vezető munkatársait várjuk, akik nyitottak a kerékpáros közlekedésre, vagy már elkötelezettek mellette, de szeretnének megismerkedni mások jó gyakorlataival, tapasztalataival.

Az október 19-én 10 órakor kezdődő ingyenes, de regisztrációhoz kötött online műhelyfoglalkozás résztvevői a fentieken kívül megtudhatják, milyen előnyöket jelenthet egy vállalkozásnak és a dolgozóinak, ha inkább a kerékpárt választják munkába járásra, esettanulmányok révén megismerhetik a kerékpárosbarát helyi vállalkozások jó gyakorlatait, illetve hasznos tippeket kapnak arra is, hogyan tehetik néhány igen egyszerű lépéssel kerékpárosbaráttá cégüket.

A workshopon résztvevő cégeknek is lesz esélye nyereményhez jutni: egyikük egy kisebb kerékpárflottával lehet gazdagabb, ha véget ért a kampány.

A Magyar Kerékpárosklub nem titkolt célja, hogy a nagyvárosok speciális, helyi jellegzetességeire fókuszálva felkeltse az egészséges versenyszellemet: melyik városban mozdulnak meg többen, honnan posztolnak több képet, hol lesznek aktívabbak a cégek és a városvezetés a kerékpáros közlekedés elősegítésében?
Debrecennel zárjuk az idei kampányt, izgatottan várjuk, milyen benyomásokat szerzünk itt októberben.

Addig is inkább bringázzunk, és lássuk meg!

Magyar Kerékpárosklub

(x)

NÁLUNK LÁTSZIK az üzenete!
PR-cikke figyelmet kap a Debrecinerben.
Várjuk levelét, hogy felajánlhassuk lehetőségeinket: kapcsolat_KUKAC_debreciner_PONT_hu

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.