A SZEMEDNEK HIGGY

Négy óvodás közreműködésével vágta el a szalagot nyolc felnőtt

Beszámolt róla az országgyűlési képviselő, de az általa publikált fotókon nem látszottak a „szalagtartók”.
Facebook

Tiba István (Fidesz) hajdú-bihari országgyűlési képviselő október 9-én gazdag programjáról számolt be közösségi oldalán: a hajdúnánási behajtási ünnep mellett örömteli balmazújvárosi történésekről is.

Az utóbbiakról így írt (szó szerint): „Ma Balmazújvároson Hálaadó Istentiszteleten vettem részt, a Református templom felújítása illetve az újonnan elkészült óvoda átadása alkalmából. A templomból az óvodához mentünk. Öröm volt látni, hogy milyen csodálatos környezetben fogják tölteni a kis ovisok a napjaikat. Gratulálok mindenkinek!”

A Balmazújvárosi Református Egyházközség közösségi oldalán találtunk a Tiba által emlegetett eseményekről egy 305 fotóból álló galériát, benne az alábbi képeket a szalagvágásról, amit nyolcan végeztek el négy óvodás közreműködésével.

Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook

Jól van ez így? Ha már óvodáról van szó, mi lett volna, ha a képviselő úr és a püspök úr húzta volna ki a nemzeti szalagot az óvodások elé, hogy ők vágják át ünnepélyesen? Ja, hogy olló nem gyerek kezébe való! Csak tálcán tartani a nagytiszteletű politikusok és egyházfik elé? Jól van ez így?

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

MI CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.