A HÉT IDÉZETE

Kósáék állították meg Karácsonyt – ezt állítja a fideszes országgyűlési képviselő

A dél-baranyai Tenkes Csárdában vendégeskedett a debreceni erős ember.
Kósa Lajos ezen a fotón éppen Debrecenben stoppozik
Facebook

Kósa Lajos és társai megstoppozták a budapesti főpolgármestert, Karácsony Gergelyt – állítja maga Kósa Lajos.
Azt konkrétan nem tudjuk, hogy ez mit jelent, de vélhetően köze van ahhoz az adatokat gyűjtő-frissítő fideszes petícióhoz, amiről nem tisztázott, hogy kinek címezik szándékukat az aláírók, de pontosan még az sem, hogy mi lenne a konkrét cél és hogyan akarják annak megvalósultát kikényszeríteni.

Baranya megyében járt Kósa, s erről posztolt is egy fényképeset a közösségi oldalán, ebből idézünk:

„Karácsonyt már megállítottuk, most Gyurcsány következik.”

Vélhetően arra utalhat Kósa, hogy Karácsony Gergely az ellenzéki előválasztás második fordulóját megelőzően visszalépett a miniszterelnök-jelöltségből a végül magabiztosan győző Márki-Zay Péter javára.

És ezt tényleg Kósa és társai intézték el, tényleg ők stoppozták meg a főpolgármestert? Kósáék aláírásgyűjtése miatt lépett vissza Karácsony, hogy aztán ezzel is segítse Márki-Zay győzelmét? Ez lett volna a Fidesz szándéka? És ezt így hogy?

Ha szeretnél hozzászólni, megteheted a Debreciner közösségi oldalán. Várjuk a véleményedet!

A HÉT IDÉZETE sorozatunk korábbi részei itt találhatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.