Kósa Lajos mindennek is az elnöke

Nyilván nem ütközik a Fidesz belső demokráciájába sem, a szervezeti és működési szabályzatába sem, hogy halmozni lehet a pártelnöki posztokat.
Facebook

Kósa Lajos (Fidesz) debreceni országgyűlési képviselő, az Országos Szövetkezeti Tanács elnöke, az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke, a Fidesz országos alelnöke, a Megyei Jogú Városok Szövetségének tiszteletbeli elnöke, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség elnöke, a DVSC Egyesület elnöke, a Debreceni Egyetemet gardírozó alapítvány elnöke mellett működő Stratégiai Tanácsadó Testület tagja stb. szeptemberben lett ismét a Fidesz debreceni csoportjának elnöke.

Erről fotós posztot jelentetett meg a közösségi oldalán, a debreceni önkormányzati média is beszámolt a tisztújításról: „Az elnök a továbbiakban is Kósa Lajos lesz, az alelnökök pedig Rácz Róbert, Széles Diána, Papp László, Pósán László, Pajna Zoltán és Halász János. Az elnökség összetétele 2017 óta változatlan, a tagok megbízatása újabb két évre szól.”

Ekkor lett városi elnök
Facebook

Most október van, Kósa Lajos tegnap arról adott fényképes posztot, hogy „a Fidesz Hajdú-Bihar Megyei Választmányának mai ülésén ismét engem választottak meg elnöknek. Az elnökség tagjai Tasó László, Pajna Zoltán, Bodó Sándor, Szólláth Tibor, Kiss Attila és dr. Vitányi István lesznek a továbbiakban is.”

Ekkor lett megyei elnök
Facebook

Vajon novemberben még milyen Fidesz-alakulatnak lesz az elnöke Kósa Lajos?

Ha szeretnél hozzászólni, megteheted a Debreciner közösségi oldalán. Várjuk a véleményedet!

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.