A SZEMEDNEK HIGGY!

A lakótelepi kis focipálya nagy rejtélye Debrecenben

Kész, de hónapok óta zárva. A nyári vakáció közepén a debreceni kölykök csak a kerítésen kívülről figyelhetik a vadiúj üres pályát. VIDEÓ
Budai Péter

A közösségi háló debreceni bugyraiban nagy karriert futott be az a fényképes poszt, aminek alkotója azon morfondírozik, hogy miért van zárva a debreceni Arany János téri parkban jó két hónapja elkészült focipálya.

"Mi a cél? Mi volt a terv? Hamarosan vége a vakációnak, és ez a focipálya végig zárva volt. És mindez úgy, hogy a szomszédos Vénkertben már rég lebontották a focipályát, ami a hírek szerint végérvényesen megszüntetésre ítéltetett. Focinemzet vagyunk, ugye, építsünk stadiont, futballpályát százat, ezret! De ami kész van, miért nem használhatják a gyerekek? Nyáron? A szünidőben?"

Hittük is, nem is, ezért elmentünk, hogy saját szemünkkel lássuk ezt a ritka jelenséget. Íme a videónk, ami tegnap készült:

A környéken dolgozók szerint ma lesz a szezámtáruljnap, szóltak nekik, hogy csütörtökön jönni fog a tévé.

Nagy érdeklődéssel várjuk, a több hónapos bezártság után melyik debreceni politikus vállalja a kapunyitás kétes dicsőségét.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.