Néz, mint Lali, Pisti meg Laci a moziban – Az Elk*rtukon a képviselők

A debreceni, hajdú-bihari fideszes honatyák is nyilvánosan tolják a filmet, illetve fotóval igyekeznek igazolni, hogy ők voltak moziban. És még szöveget is írnak hozzá, de még miket…
IMDb

A megye hat kormánypárti országgyűlési képviselője közül eddig három jelentette le, hogy ő volt moziban, a film pedig k*rva jó.

Legelőször, már a premier napján Kósa Lajos:
„Azt, hogy Gyurcsány Ferenc és kormánya, miként tette tönkre Magyarországot és hogyan tiporta a földbe a demokrácia elveit a regnálása alatt, azt sokan tudtuk. Az Elk*rtuk című filmből, mindenki megtudhatja. Nem engedhetjük, hogy visszatérjenek és újra megcsinálják!”
(Kósa szövege természetesen központozási hibákat tartalmaz, erre a visszatérő hiányosságára már figyelmeztettük.)

Facebook

Aztán Vitányi István következett:
„Mi is megnéztük az Elkxrtuk című filmet. Zseniális alkotás, nem véletlen, hogy országszerte nagy érdeklődés övezi, rendre telt házzal játsszák a mozik. Műfaját tekintve politikai krimi, mindenki számára érthetően dolgozza fel a 2006-os őszödi beszéd utáni eseményeket, Gyurcsány Ferenc hazugságokon alapuló hatalmának történetét.”

Facebook

Tasó László is igyekezett felkerülni a dobogóra:
„A kendőzetlen valóságot láthattuk tegnap este az Apolló moziban, egy hatalomőrült hazudozóról és a bandájáról, nem egy hollywoodi kitalált produkciót.”

Facebook

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.