Mindenki boldog? Vajon mi a vidék? És a sajtó függetlensége? - A Debreciner munkatársa a Flaszterben

Többnyire három újságíró beszélget az elmúlt napok aktualitásairól a heti műsorban csütörtökönként. Így történt ez tegnap is. VIDEÓ
György Zsombor, Dévényi István és Polgár Tóth Tamás a Magyar Hang szerkesztőségében
Magyar Hang

A Magyar Hang hetilap a saját közösségi videócsatornáján élteti, óvja azt a beszélgetős műsort, a Flasztert, mi csütörtökönként látható a másik közkedvelt produkció, a Kötöttfogás után – immár három éve adva alternatív tájékozódási lehetőséget azok számára, akiknek elegük lett például a közmédia jellegét már teljesen elveszített állami televízióból.

A Flaszter legutóbbi – november 4-ei – adásának résztvevője volt a Debreciner újságírója, Polgár Tóth Tamás, aki a Magyar Hang főszerkesztőjével, György Zsomborral és a hetilap munkatársával, a Flaszter „házigazdájával”, Dévényi Istvánnal cserélt eszmét az utóbbi napok aktualitásairól, a honi állapotokról.

Köszönve munkatársunk meghívását, ajánljuk a tegnapi műsort és a Magyar Hangot. Nézzétek, olvassátok, támogassátok vagy fizessetek elő rá! Legyen, legyünk!

Íme a műsor:

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.