A SZEMEDNEK HIGGY!

Pedig az ajtófélfákhoz is rögzíthették volna a szalagot Debrecenben

Az ollós emberek azt szokták mondani: a fiatal hölgyek kifejezetten örömmel fogadják a feladatot, hogy ők húzhatják feszesre.
Rajtad múlik! Kattints a képre!
Debreciner

Barcsa Lajos (Fidesz), Debrecen négy alpolgármesterének egyike november 12-én arról számolt be a közösségi oldalán, hogy „a legkorszerűbb nyelvi képzést kaphatják a Debreceni Szakképzési Centrum Diákjai a ma átadott nyelvi laborokban”.
A fideszes politikus által megjelentetett 3 fotóból arra lehet következtetni egyrészt, hogy szerény külsőségek közepette történt meg az ünnepélyes átadás, másrészt pedig – mint látható – állvány helyett ismét két fiatal teremtést használtak. Miközben a trikolort akár odarögzíthették volna két ajtófélfához, azok számára ugyanis nem lett volna kínos ez az eszközlét.

Facebook

Ha szeretnél hozzászólni, megteheted a Debreciner közösségi oldalán. Várjuk a véleményedet!

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

MI CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.