Petícióban követeli a Határ út felújítását a Polgári Válasz debreceni szervezete

Azt írják, a lakók most sem gyalog, sem kerékpárral nem mernek közlekedni.

Petíciót indított a volt jobbikos Bencsik János országgyűlési képviselő által vezetett Polgári Válasz párt debreceni szervezete. Azt követelik, hogy a város vezetése sürgősen tegye biztonságossá a város nyugati szélén található Határ utat megfelelő szélességű úttesttel, új aszfaltréteggel, gyalog- és kerékpárúttal, valamint közvilágítással.

Polgári Válasz

A Debreciner kérdésére Markos Levente Tamás, a Polgári Válasz választókerületi elnöke (Hajdú-Bihar megyei 1-es OEVK) elmondta, a Határ út ügyében egyelőre nem vették fel Debrecen vezetőivel a kapcsolatot. Mint mondta, korábban, a Kishegyesi út és a Pósa utca kereszteződésének biztonságossá tételével kapcsolatban hiába kereste az önkormányzatot, nem kapott választ a felvetéseire.

Markos Levente Tamás azt is kifejtette, hogy habár a Határ út Kishegyesi út felőli végének az átépítését már tervezi az önkormányzat, a járda hiánya továbbra is gondot fog okozni, a Richter Gedeon utcától délre pedig az aszfalt minősége, a szűk keresztmetszet, valamint a gyalogos és kerékpáros közlekedésre alkalmas úttest hiánya is.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.