A HÉT IDÉZETE

Papul beszél Pósán László képviselő?

Ha valaki püspököket, jelentős egyházi személyek ünnepi beszédeit hallgatja Debrecen város koszorúja mellett az első adventi gyertya meggyújtásakor, meglehet, elirigyli tőlük azt, ahogy ők beszélnek. Ők azonban ezt jobban csinálják.

Pósán László (Fidesz) országgyűlési képviselő, a Debreceni Egyetem professzora, az Országgyűlés kulturális bizottságának elnöke a vasárnapi (november 28.) ünnepet követően e szavakkal üzent híveinek a közösségi hálón:

„A hit fényei, amelyek hirdetik messze a világba, hogy Debrecen város fényei hétről-hétre felvillanva jelzik, hogy mi debreceniek várjuk a „Kis Jézus” eljövetelét, aki megváltást adhat a világunkat érintő és szeretteinket sújtó történésekre. Mától a várakozás fényei mutatják a debreceniek várakozását, hogy eljöjjön a Messiás!” (sic)

A HÉT IDÉZETE sorozatunk korábbi részei itt találhatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.