A SZEMEDNEK HIGGY!

Hirdetőtáblát avatott az országgyűlési képviselő Berettyóújfaluban

Anyagilag is hozzájárult az elkészítéséhez, s ezt természetesen posztolta is a közösségi oldalán három fotóval. A hirdetőtábla már szolgálatban van, négy emlékharangról és öt halálhírről, temetésről tájékoztat.

Vitányi István (Fidesz) hajdú-bihari országgyűlési képviselő jártas a mindenféle dolgok felavatásában, gyakorlottságáról bizonyság a közösségi oldala. Legutóbb arról számolt be, hogy hirdetőtáblát avattak a berettyóújfalui református templom előtt.

Az új tábla mellett Vitányi képviselő és Muraközi polgármester látható
Facebook

„Az új tábla Muraközi István polgármester, Nagy Gyula főgondnok és jómagam anyagi támogatásával, Fegyver Norbert asztalos munkájának köszönhetően készült el” – posztolta Vitányi.

A hirdetőtábla már szolgálatban van, mint az a fotón látható, négy, a korábban elhunytaknak tisztelgő emlékharangról és öt halálhírről, temetésről tájékoztat.

Facebook

A történtekről beszámolt Muraközi István (Fidesz), Berettyóújfalu polgármestere is, és természetesen ő sem hallgatta el, hogy – vele együtt – kiknek köszönhető az új fejlemény.

A Berettyóújfalui Református Egyházközség posztja az adományozók személyének megnevezése nélkül a hirdetőtábla megáldását említi.

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

MI CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.