AZ OLVASÓ ÍRJA

Nyakunkon a Virágkarnevál, lábainknál csúfos romok

A fák is megfogyatkoztak, sok kiszáradt, a gyűrűk üresen maradtak, nem ültettek beléjük új fákat, csak a gyom és szemét díszeleg bennük.
Mr. Paparazzo

„Tisztelt Debreciner Szerkesztősége! A Petőfi tér az utóbbi években eléggé elhanyagolt része Debrecennek, például mindjárt itt vannak a képeken látható, a fák körüli ormótlan és ronda betongyűrűk. Ezekből jó pár sok-sok éve már, hogy romos, elemeire széthullott állapotban van. Ezenkívül a fák is megfogyatkoztak, sok kiszáradt, a gyűrűk üresen maradtak, nem ültettek beléjük új fákat, csak a gyom és szemét díszeleg bennük, kivéve egyet a buszmegállónál, amibe valaki sárga virágokat ültetett. Nyakunkon a Virágkarnevál, a felvonuló tánccsoportok augusztus 20-án reggel a Petőfi téren gyülekeznek, innen indul a karneváli menet. De addig is, amíg nem kezdik el a felvonulást, ’gyönyörködhetnek’ eme látványosságban... A legjobb megoldás az lenne, ha ezeket a betongyűrűket kicserélnék olyan fémből készült elemekre, mint amilyenek a Piac utcán a Kormányhivatal előtt vannak. Mr. Paparazzo”

Mr. Paparazzo
Mr. Paparazzo
Mr. Paparazzo
Mr. Paparazzo
Mr. Paparazzo

Köszönjük a fotókat! Másokat is biztatunk, ha van a debreceniek érdeklődésére számot tartó képük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg@debreciner.hu ! A beküldők inkognitóját tiszteletben tartjuk.

AZ OLVASÓ ÍRJA rovatunk további publikációi itt találhatók.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.