A SZEMEDNEK HIGGY!

Papp László: 6 fotó, 14 névemlítés a Debreceni Korzóban

Debrecen polgármestere (aki idén ismét a Fidesz polgármesterjelöltje) szerepel a legtöbbször az ingyenes városi kiadványban, de rajta kívül még 10 másik fideszes képviselőjelölt is fotóval és névvel látható az augusztusi számban.

Tények következnek:

• Papp László polgármester 6 fotón szerepel a Debreceni Korzó legújabb számában, a nevét 14 alkalommal említik.

Debreceni Korzó

Széles Diána alpolgármester 2 fotón látható, Barcsa Lajos és Komolay Szabolcs alpolgármesterek pedig 1-1 képen.

• A polgármesteren és az alpolgármestereken (mindhárman képviselőjelöltek) kívül még 7 olyan fideszes politikus kapott fotót és említést a havi kiadványban, aki szintén képviselőjelöltje a pártnak az október 13-ai önkormányzati választáson: Balázs Ákos, Csaholczi Attila, Korbeák György, Orosz Ibolya Aurélia, Papp Viktor, Türk László, Varga András.

• Papp László polgármesterrel kétoldalas interjút közöl a kiadvány, a beköszönő cikket Széles Diána alpolgármester írta, sorait a Fidesz helyi szlogenjével zárja: „együtt vagyunk Debrecen!”

Debreceni Korzó

• A kiadványban nem szerepel sem Kőszeghy Csanád Ábel, a Momentum-Jobbik-LMP polgármesterjelöltje, sem Varga Zoltán, a DK-MSZP-Párbeszéd-Szolidaritás polgármesterjelöltje.

• A Debreceni Korzó az impresszuma szerint információs kiadvány, kiadója az önkormányzati tulajdonú Médiacentrum Debrecen Kft., 70 ezer debreceni postaládájába dobják be, elérhető a városban számos terjesztési ponton, illetve letölthető az internetről.

• Az októberi önkormányzati választásokig még két alkalommal jelenik meg ez a közpénzen készült és terjesztett ingyenes havi kiadvány.

Debreceni Korzó
Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.