„Nem kell magam beoltatnom, tiszta a vérem” – A kötelező oltás ellen tüntetett a Mi Hazánk Debrecenben

A demonstráció felszólalói álhírek és összeesküvéselméletek hangoztatásával kritizálták a kormány oltásokkal kapcsolatos politikáját.
Polgár Tóth Tamás

A kötelező koronavírus elleni védőoltások miatt tüntetett december 18-án a Mi Hazánk Mozgalom elnevezésű párt Debrecenben, a Csapó utcán. A demonstráción körülbelül 200 ember jelent meg, beszédet mondott többek között Apáti István, a párt országgyűlési képviselője is.

Magyarországon általánosan nem kötelező a koronavírus elleni védőoltás beadatása, de egyes állami alkalmazottak, mint például az egészségügyi dolgozók és a rendvédelmi szervek tagjai számára előírta a kormány a kötelező oltást, míg a munkáltatók számára lehetővé tette, hogy a saját munkavállalóik számára szintén előírják azt.

A tüntetés felszólalói többször is hangoztatták, hogy a járvány és az oltások mögött az emberiséggel szembeni szándékos támadást sejtenek. „Ki tudja még, milyen laboratóriumokban kitenyésztett, genetikai meg egyéb fegyvereket fognak kifejleszteni a Föld népe ellen, amelyeken hülyére fogják magukat keresni azok, akik majd aztán megtalálják a különböző típusú állítólagos ellenszereit” – mondta Apáti István.

Apáti István
Polgár Tóth Tamás
Polgár Tóth Tamás
Polgár Tóth Tamás
Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.