Nem tesz feljelentést a képviselőnő, akire szexista megjegyzéseket tett a hajdúnánási fideszes polgármester – RTL Híradó

Bódi Judit az RTL Híradónak azt mondta, megérti, hogy ideges a településvezető, hiszen közbeszerzési ügyben folyik a városban nyomozás.

„A stílus maga az ember” mondta az RTL Híradónak Bódi Judit, a hajdúnánási ellenzéki összefogás frakcióvezetője, akire szexista megjegyzéseket tett a város polgármestere.

Korábban a Debreciner írta meg, hogy a fideszes Szólláth Tibor a frakcióvezető egy kritikus megjegyzésére azt mondta: „úgy látom, hogy ez egy nehéz nap önnek is, képviselő asszony”, „vannak ilyen napok, hölgyeknél ez nehezebb”.

Bódi Judit azt mondta, nem szeretne feljelentést tenni, egy dolgot szeretne: „Nagyon bízom benne, hogy polgármester úr, mint vallásos ember, a karácsony közeledtével ezt át fogja gondolni, és nem fogja megengedni, hogy a hajdúnánási képviselőtestület ilyen stílusban folytassa a munkát januárban.”

További részletek az RTL Híradó anyagában találhatók.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.