Aláírnád, de nem akarsz pártházba menni?

Debrecenben az Egymalom Antikváriumban is csatlakozhatsz a népszavazást támogatókhoz.
Debrecen, Péterfia utca 29.
Facebook

Mint azt megírtuk, Debrecenben, Hajdú-Bihar megyében is van mód arra, hogy az egyetértő polgárok aláírásukkal támogassák Karácsony Gergely budapesti főpolgármester két népszavazási kezdeményezését. Amennyiben a hatpárti ellenzéki összefogás és a velük szövetséges civilek 200 ezer érvényes aláírást tudnak összegyűjteni, népszavazást fognak kiírni a 270 napos álláskeresési járulékról és a Fudan Egyetem budapesti campusának sorsáról.

Vannak, akik ódzkodnak attól, hogy pártházba menjenek, mások az utcai nyilvános aláírástól tartózkodnak. Számukra nyújt csatlakozási lehetőséget Debrecenben az Egymalom Antikvárium (Péterfia utca 29.) hétköznaponként reggel 9-től délután 5-ig (kivéve ebédszünet: 12-13 óra), szombaton pedig 9-től 1-ig.

Debrecen, Péterfia utca 29.
Facebook

Kapcsolódó írások:

- Három helyett kilenchónapos álláskeresési járulék, Fudan Egyetem – A hajdú-bihari ellenzék kezdi a népszavazási aláírásgyűjtést

- „Most a családot szólítjuk meg” – A két ünnep között folytatja a népszavazási aláírásgyűjtést a Hajdú-Bihar megyei ellenzék

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.