A SZEMEDNEK HIGGY!

Orbán nyomában: Kósa Lajos is lángosozik, Pósán László gasztrokampányba kezdett

A debreceni fideszes honatyák érdekes koncepció szerint fordultak rá az országgyűlési választást megelőző két hónapra.

Február elsején azt posztolta a közösségi oldalán Pósán László, hogy „ma már kevés lángossütő van, viszont Debrecenben találhatunk néhányat, ahol hamisítatlan, magyar lángost ehetünk”.

Facebook

Február másodikán azzal dicsekedett, hogy új népkonyhai ételosztó pontot nyitottak Debrecen belvárosában, s maga is beállt egy adag ételt kiosztani. (Abban nem vagyunk biztosak, hogy az utóbbi 12 év példátlanul sikeres kormányzását szerencsés-e újabb és újabb ingyenes ételosztásokkal reklámozni.)

Facebook

Február harmadikán piacra ment Pósán: „Amikor csak lehet, magyar árukat vásárolok magyar termelőktől. A magyar méznek pedig nincs párja…”

Facebook

Február negyedikén, holnap vajon mi lesz a folytatása Pósán László gasztrokampányának? Talán főz valami hagyományosan magyar lakomajellegűt magyar csirke magyar farából?

Kósa Lajos a másik fideszes debreceni országgyűlési képviselő, aki Pósánhoz hasonlóan szintén az április harmadikai választásra készül, és ő is szeret enni, és ő is kedveli a lángost. Tegnap erről osztott meg egy videót: „Semmi olyat ne mondjon, ami izé…!”

És aki nem tudja, hogy a debreceni fideszes képviselők miért kezdtek bőszen lángosozni, az nézze meg a miniszterelnök minapi posztját:

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.