MOSOLYALBUM

Bagdy Emőke Tiba Istvánnal és Szólláth Tiborral

A fideszes politikusokkal a közös fotó a hajdúnánási előadás alkalmából készült.

Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, szupervízor, a pszichológiatudomány kandidátusa a napokban azzal került a magyar média egy részének látókörébe, hogy Németh Szilárd honvédelmi államtitkárt, a Fidesz egyik országos alelnökét ajánlotta a közösségi hálón – a fideszes politikus tolmácsolásában – a választópolgároknak e szavakkal: „Az ember a szava! Németh Szilárd szavai szilárdak, mint neve is, nomen est omen. Nála hitelesebben megnyilatkozó politikust nem ismerek. Egyenes, következetes, mély meggyőződéssel képviseli közös ügyeinket, ezt a képviseletet a parlamentben is rábízhatjuk.”

Tiba István, Bagdy Emőke és Szólláth Tibor
facebook.com/drtibaistvan

Két napja Bagdy Emőke Hajdúnánáson járt, ahol a Keresztyén Közéleti Fórum rendezvényeként előadást tartott A család jövője, a jövő családja címmel. A teltházas eseményen jelen volt Tiba István (Fidesz) országgyűlési képviselő(-jelölt) és Szólláth Tibor (Fidesz) polgármester is, a közös fotójukat mindkét politikus megosztotta a közösségi hálón.

A MOSOLYALBUM rovatunk korábbi fotói itt láthatók.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.