„Orbán a választások után visszavenné, amit most kioszt” – Debrecenben kampányolt Dobrev Klára

A politikus úgy látja, nincs olyan terület, amelyet tekintve jobban áll az ország, mint tizenkét évvel ezelőtt.

Utcafórumot tartott február 23-án délután Debrecenben, a Csapó utcán Dobrev Klára (DK) európai parlamenti képviselő, valamint az Egységben Magyarországért választási szövetség három debreceni országgyűlési képviselőjelöltje, Varga Zoltán (1-es választókerület), Mándi László (2-es) és Salamon Gergő (3-as). Az eseményen körülbelül 250-en vettek részt.

Galéria: Dobrev Klára kampánygyűlése Debrecenben – 2022. február 23. (A KÉPRE KATTINTVA MEGNYÍLIK A GALÉRIA)
Lia

Dobrev Klára a beszédében élesen kritizálta a Fidesz elmúlt 12 éves kormányzását: szerinte nincs olyan szakpolitikai terület, amelyről elmondható lenne, hogy jobb állapotban van, mint 2010-ben volt. Külön kiemelte az egészségügy és az oktatás helyzetét.

SM

A politikus úgy látja, a Fidesz eddigi választási győzelmeit bebiztosító centrális erőtér összetört, méghozzá ők és az ellenzéki szavazók törték össze.

Dobrev Klára
Lia

Dobrev arra figyelmeztette az összegyűlteket, hogy a Fidesz csak a választáson várható kiélezett helyzet miatt foglalkozik a nyugdíjasokkal, eddig egyáltalán nem érdekelte a kormányt a 13. havi nyugdíj. „De mit fog aztán tenni? Amit tett az elmúlt tizenkét évben: amit egyik kezével ad, dupláját elveszi a másik kezével” – fogalmazott az európai parlamenti képviselő.

Az utcafórumról videót is készítettünk:

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.