A SZEMEDNEK HIGGY!

A honvédelmi bizottság elnöke fánkot sütött

Kósa Lajos utóbbi napjai a közösségi hálón. Mindeközben az oroszok háborút indítottak a szomszédunk ellen.
Kattints a képre!
debreciner.hu

Kósa Lajos a Fidesz egyik debreceni országgyűlési képviselője egyben többszörös elnök, például az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának is ő a vezetője.

Tekintsük át, az utóbbi napokban mi mindenről kommunikált a honvédelmi bizottság elnöke a saját közösségi oldalán!

Miután ma hajnalban az orosz hadsereg több irányból tüzérségi, rakéta, légi és deszantos támadást indított Ukrajna ellen, Kósa Lajos arról posztolt, hogy „Mozgásba hoztuk a DVSC Egyesületet! Hajrá Loki!”

Tegnap – február 23. – délután, miközben az orosz reguláris erők már két napja bevonultak Ukrajna két keleti megyéjébe, Kósa töretlenül folytatta választási kampányát: „Folytatjuk a lakótelepi fejlesztése programot.”

Tegnap délelőtt is sikert posztolt: „Töretlenül folytatjuk a Debrecent körülvevő úthálózat bővítését.”

Tegnapelőtt azt ünnepelte, hogy „Február 22. a Magyar Korcsolyázás Napja – mégpedig 2018 óta! (…) Hajrá Magyarország!”

Február 22-én volt még másik két posztja is, az egyikben magyar parasport napjára emlékeztetett, a másikban azt örökítette meg, hogy a tv2 reggeli műsorában parádézott egy méltán elismerendő olimpiai bajnok fényében.

facebook.com/KosaLajos

Február 19-én pedig arról a mulatságról jelentetett meg videót, ahol ő maga is fánkot sütött: „Itt a farsang, áll a bál…”

Magyarország Országgyűlése honvédelmi bizottsága elnökének elmúlt napjai erről szóltak a saját Facebook-oldalán.

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.