Visszalépett a debreceni jelöltségtől a jobbikos Kulcsár

„…hiszek a Jobbik-Momentum-LMP összefogás erejében és sikerében Debrecenben, és nem szeretném, hogy a személyem elleni támadások rontanák a pártszövetség választási esélyeit” – indokolta döntését.

Ma reggel jelentette be Facebook-oldalán Kulcsár Gergely, a Jobbik regionális igazgatója, hogy visszalép a képviselőjelöltségtől.

„A mai nap úgy döntöttem, hogy visszalépek a debreceni egyéni képviselőjelölti indulástól, annak ellenére, hogy összegyűjtöttem az indulásomhoz szükséges ajánlásokat. Döntésemet egyeztettem a Jobbik és a Momentum országos vezetésével is. Elhatározásom oka, hogy hiszek a Jobbik-Momentum-LMP összefogás erejében és sikerében Debrecenben és nem szeretném, hogy a személyem elleni támadások rontanák a pártszövetség választási esélyeit. A Jobbik-Momentum-LMP debreceni választási szövetségét és jelöltjeit továbbra is minden erőmmel segíteni és támogatni fogom. A körzetemben, Józsán új képviselőjelöltet fogunk állítani.”

A három párt választási szövetségét mind Debrecenben, mind országosan számos bírálat, támadás érte azért, mert egyéni képviselőjelöltjeik sorában szerepelt a korábban több antiszemita és holokauszt-tagadó megnyilvánulásáról ismertté vált Kulcsár Gergely.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.