Márki-Zay Péter március 5-én kampányol Hajdú-Bihar megyében

Hajdúböszörmény, Püspökladány, Hajdúszoboszló, Berettyóújfalu és Debrecen szerepel a programjában.
Márki-Zay Péter legutóbb két hete, február 18-án tartott utcai fórumot Debrecenben
Lia

Márki-Zay Péter, az Egységben Magyarországért választási szövetség miniszterelnök-jelöltje holnap, március 5-én Hajdú-Bihar megyében kampányol.

A napot még Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében nyitja, reggel 8 órakor Nyírbátorban kezd, 9:10-kor már Újfehértón találkozik az ellenzéki szimpatizáns választópolgárokkal, az első hajdú-bihari állomása pedig 10:45-kor Hajdúböszörményben, a Bocskai István téren lesz, ahol Donáth Anna, a Momentum elnöke és a választókerület összellenzéki jelöltje, Hegedüs Péter társaságában tart utcafórumot. Donáth az összes hajdú-bihari eseményen kíséri a miniszterelnök-jelöltet.

Facebook

Böszörmény után a püspökladányi Hősök tere a következő állomás, ahol Márki-Zay és Donáth Kiss Lászlónak, az Egységben Magyarországért választókerületi jelöltjének fognak kampányolni, 13:15-kor pedig már Hajdúszoboszlón lesz a három politikus, az ottani Hősök terén.

Felkészülni, vigyázz…! Olvasd a Debreciner VÁLASZTÁS 2022 rovatát!

15:15-kor Berettyóújfaluban Szántai László kampányát erősítik a Szent István téren, majd 17 órakor Debrecenben, a Csapó utcán lép fel a három debreceni jelölt, Varga Zoltán, Mándi László és Salamon Gergő mellett Dobrev Klára EP-képviselő, Donáth Anna és Márki-Zay Péter.

Lia

A Debreciner több utcafórumon is jelen lesz, az ottani történésekről beszámolunk olvasóinknak.

CSAK veled együtt működünk. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert!
1 (egy!) ezer forint csak havonta. Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.