1 nap, 3 város, 10 politikus – videó Márki-Zay Péter hajdú-bihari kampánykörútjáról

Ott voltunk délelőtt, délután és este is.
Márki-Zay Péter Hegedüs Péterrel Hajdúböszörményben
Polgár Tóth Tamás

Ahogy arról korábban már mi is beszámoltunk, Márki-Zay Péter, az Egységben Magyarországért miniszterelnök-jelöltje március 5-én kampányolt Hajdú-Bihar megye több településén is. Délelőtt Hajdúböszörményben kezdett, ahol Hegedüs Péternek, a 6-os választókerület összellenzéki jelöltjét segítette. Az utcafórumon rajtuk kívül felszólalt a helyi előválasztáson a harmadik helyen végzett Tömöri Zsolt Sándor, a Böszörményi Harmadik Oldal Egyesület elnöke, valamint Donáth Anna, a Momentum elnöke és Lukácsi Katalin, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökségi tagja is. Donáth és Lukácsi végigkísérték Márki-Zayt a hajdú-bihari állomásain.

Felkészülni, vigyázz…! Olvasd a Debreciner VÁLASZTÁS 2022 rovatát!

Délután Püspökladányban és Hajdúszoboszlón Kiss Lászlónak kampányoltak, majd Berettyóújfaluba érkeztek, ahol Szántai László az ellenzéki összefogás közös jelöltje.

Kora este Debrecenben Varga Zoltán, Mándi László és Salamon Gergő, az Egységben Magyarországért három helyi jelöltje is színpadra állt, valamint beszédet mondott Dobrev Klára európai parlamenti képviselő is.

A Debreciner a fenti helyszínek közül Hajdúböszörményben, Berettyóújfaluban és Debrecenben követte nyomon az eseményeket:

Márki-Zay Péterrel a kampánykörútja során interjút is készítettünk, ezt ide kattintva olvashatják.

Galéria: Márki-Zay Péter Hajdú-Biharban – 2022. március 5. (A KÉPRE KATTINTVA MEGNYÍLIK A GALÉRIA)
Polgár Tóth Tamás

CSAK veled együtt működünk. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert!
1 (egy!) ezer forint csak havonta. Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.