Ez több mint logisztikai probléma: saját tankerrel sem kap üzemanyagot egy benzinkút – Napi.hu

Egy Debrecen melletti benzinkút kénytelen volt 2000 forintban maximálni a tankolható üzemanyag-mennyiséget, mert egyszerűen nem jut üzemanyaghoz.

A dolog pikantériája, hogy miközben Hernádi Zsolt Mol-vezér korábban arról beszélt, hogy csak logisztikai problémák vannak itthon, az érintett kútnak saját tankere van, csak nincs aki megtöltse – írja a Napi.hu.

napi.hu

A Kút35 nevű töltőállomás Facebook-bejegyzése szerint - amelyet a Holtankoljka.hu is megosztott - csütörtökön sem kapott üzemanyagot, ezért kell 2000 forintban maximálnia a tankolható mennyiséget. Ez alig több mint 4 liter, amely gyakorlatilag csak arra elég, hogy az ember másik kutat tudjon keresni.

A tulajdonos szerint OMV minden nap visszautasítja a rendeléseit, ezért a Mol-hoz fordult, hogy szeretne a saját tankerével üzemanyagot hozni. Elindította a szerződéskötési procedúrát, de egyelőre csak annyit közöltek vele, hogy leterheltek és várjon türelemmel.

További részletek a Napi.hu cikkében olvashatók.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.