A NAP VIDEÓJA

Megunta az ismeretlenséget a Gidnim'Rém? Vagy egy rajongója csapott fel marketingesnek?

Előfordul, hogy olyan zenei produkciókat kap fel az internet népe, majd tesz egyhamar világhírűvé, amelyekről első hallásra nem gondolnánk, hogy egy elvetemült szűk rajongótáboron kívül bárki is szívesen hallgatná. Máskor figyelemreméltó kezdeményezések ragadnak meg a garázsban, mindegy, milyen erőfeszítéseket tesznek a kitörés reményében.

A debreceni egyszemélyes projektként induló Gidnim’Rém zenekar már lépett fel a Müpa mélygarázsában, publikált róla cikket a Magyar Nemzet és foglalkozott vele a KULTer.hu is. Mégis, e sorok írásakor mindössze 198 Facebook-kedvelővel és 39 YouTube-feliratkozóval büszkélkedhetnek csupán. A Gidnim’Rém név mögött álló Urbán Bence nemrég az FM90 Campus Rádióban járt, ahol Malakiás című első nagylemezéről kérdezték. A videómegosztón látható adat szerint a beszélgetés felvételét mindössze 22-en hallgatták meg.

Ezt elégelhette meg az előadó vagy valamelyik kőkemény rajongója, valaki ugyanis a Flaszter Galaxis című opus szövegrészletét krétázta a debreceni Hortobágy utca járdájára. Reméljük, hogy bejön a marketing, mert mindenképpen nagyobb figyelmet érdemelne a produkció.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.