„Ismét legyen szülőotthon Hajdúböszörményben!” – bemutatkozik Nagy Zoltán, a Mi Hazánk képviselőjelöltje

A hajdúböszörményi önkormányzati képviselő a hajdú-bihari 6-os számú választókerületben indul.

Az április 3-i választások előtt lehetőséget biztosítunk minden olyan képviselőjelöltnek a bemutatkozásra, valamint választási programjának rövid ismertetésére, aki nem a két nagy politikai tömb színeiben indul Hajdú-Bihar megyében, de a szervezete az elmúlt években érdemi közéleti tevékenységet végzett. Ezek az ISZOMM–Munkáspárt, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt és a Mi Hazánk Mozgalom. A pártok által küldött szövegeket tartalmi változtatás nélkül közöljük.

Elsőként a hajdúböszörményi központú 6-os számú választókerületben induló Nagy Zoltánnak, a Mi Hazánk országgyűlési képviselőjelöltjének anyagát olvashatják.

Nagy Zoltán - Mi Hazánk Mozgalom

1973. decemberben született Hajdúböszörményben, a választókerület központjában, és azóta is ott él. Nagyszülei, dédszülei, ükszülei mind böszörményiek voltak. Sillye Gábor hajdúkerületi főkapitány, kormánybiztos is rajta van a családfáján. Négy fiúgyermeke van, akik 18, 16, 6 és 4 évesek. 1993-ban, az érettségi után erősáramú villamosenergia-ipari technikus vizsgát tett, pár évvel később mérlegképes könyvelői végzettséget szerezett. Diplomát a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Felnőttképzési Kar, Szociálpedagógiai szakának elvégzése után kapott.

1993-tól MIÉP-szimpatizáns volt, de a 2006-os hírhedt őszödi beszéd előtt aktívan politikával nem foglalkozott annak ellenére, hogy mindig is hazafias érzelmű volt. 2006-ban belépett a Magyar Gárdába, majd 2007-ben a Jobbikba. Sajnos az a Jobbik, amibe 2007-ben belépett, mára összefogott nemcsak a megszüntetését szorgalmazó, őszödi beszédet elmondó Gyurcsánnyal, hanem az összes többi nemzetellenes és bevándorláspárti erővel is. Ezért helyi elnökként a javaslatára oszlatták fel a helyi Jobbikot, és léptek át a Mi Hazánk Mozgalomba.

Több mint 20 éve vállalkozó, ahol híradástechnikai termékek forgalmazásával foglalkozik. 2010-óta önkormányzati képviselő, folyamatosan a mai napig. A Fideszt legyőzve 2010-ben és 2014-ben is nyerni tudott a választókerületi központban Hajdúböszörményben, a 3. számú választókerületben. 2010-ben, 2014-ben és 2019-ben is indult polgármester-jelöltként, és egyszer harmadik, két alkalommal pedig második lett. 2019 óta a Mi Hazánk Mozgalom színeiben önkormányzati képviselő.

Legfőbb feladatainak tekinti az alábbiakat:

A fiatalok elvándorlásának csökkentése versenyképes bért adó munkahelyteremtéssel. Helyi vállalkozások támogatása nemcsak szavakban, hanem tettekben is. A parlamentben javaslatot fog benyújtani a nyugdíjminimum és az átlagnyugdíjak emelésére, miközben a volt elvtársak luxusnyugdíját maximalizálná. Szívügye, hogy ismét legyen szülőotthon Hajdúböszörményben. A katasztrofális közúthálózat kijavítása és folyamatos karbantartása, ellenőrzése a választókerület mind a tíz településén. A korrupció megszüntetése, átláthatóságot vezetne be a közpénzek kezelésében. A lakosoknak joguk van tudni, hogy mire költik a befizetett adójukat. A fideszes kettős mérce megszüntetése a pályázatok elbírálásánál és a közigazgatásban. A pályázati pénzek elköltésének felülvizsgálata.

Felkészülni, vigyázz…! Olvasd a Debreciner VÁLASZTÁS 2022 rovatát!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.