AZ OLVASÓ ÍRJA

Legalább két éve törött

Bárki hasra eshet benne, ha nem néz a lába elé.
Mr. Paparazzo

Tisztelt Debreciner Szerkesztősége!

A debreceni Református Nagytemplom 2014-ben lett felújítva. Nos, azóta eltelt öt év, az épület itt-ott kezd kissé romos lenni. A Hatvan utca felől eső bejárathoz vezető, a kerekesszékkel közlekedő mozgássérülteknek és babakocsit toló kismamáknak kialakított feljáró vége már legalább két éve törött állapotban van, ezáltal igencsak balesetveszélyes, és nem csak a kerekesszékeseknek, hanem bárki hasra eshet benne, ha nem néz a lába elé. Hogy nem voltak képesek ezt két év alatt sem helyreállítani? Lehet, egy kis ima segítene?

A másik romos dolog, a Kálvin tér felőli oldalon elhelyezett tűzoltócsövek csatlakozóját védő piros színű fémdoboz. Ezt szinte havonta szétverik a huligánok, hiába pótolják a lakattal bezárt ajtaját, nem sokáig tart. Valami tartósabb megoldás kellene...

Mr. Paparazzo

Mr. Paparazzo
Mr. Paparazzo
Mr. Paparazzo

Köszönjük a fotókat! Másokat is biztatunk, ha van a debreceniek érdeklődésére számot tartó képük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg@debreciner.hu ! A beküldők inkognitóját tiszteletben tartjuk.

AZ OLVASÓ ÍRJA rovatunk további publikációi itt találhatók.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.