„Ne a megszokott helyre tegyék az ikszet!” – bemutatkozik Nagyné Németh Marietta, az ISZOMM-Munkáspárt képviselőjelöltje

A hajdú-bihari 1-es számú választókerületben indul.

Az április 3-i választások előtt lehetőséget biztosítunk minden olyan képviselőjelöltnek a bemutatkozásra, valamint választási programjának rövid ismertetésére, aki nem a két nagy politikai tömb színeiben indul Hajdú-Bihar megyében, de a szervezete az elmúlt években érdemi közéleti tevékenységet végzett. Ezek az ISZOMM-Munkáspárt, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt és a Mi Hazánk Mozgalom. A pártok által küldött szövegeket tartalmi változtatás nélkül közöljük.

Az alábbiakban a Debrecen északnyugati részén található 1-es választókerületben induló Nagyné Németh Marietta, az ISZOMM-Munkáspárt képviselőjelöltjének anyagát olvashatják.

Nagyné Németh Marietta - ISZOMM-Munkáspárt

A politikai életem rövid múltra tekint vissza, hiszen tavaly ismertem meg az interneten keresztül a pártot. Tartottak egy képviselői „X-Faktort”, vagyis képviselőjelölti válogatást, és akkor már megfogalmazódott bennem, hogy talán kezdjek el politizálni. Ám erre a válogatóra még nem mentem el. Idén támadt az a gondolatom, bele kell állnom a politizálásba.

Ami elsősorban motivál, hogy a gyerekeim jövőjét nyugodtabbnak, kiszámíthatóbbnak tudhassam, hogy legalább nekik jobb legyen, hogy nekik ne kelljen napi 10+ órákat dolgozni kevés pénzért. Hogy több legyen a lehetőségük, és könnyebben el tudjanak indulni az életben. Ezeket tartom a legfontosabbnak

Országos politikában az emberek „jóllétét” tekintem a legfontosabbnak, nevezetesen a nettó 250 ezres minimálbért, a 150 ezres legkisebb öregségi nyugdíjat és az 50 ezer forint gyermekenkénti családi pótlékot.

A helyi ügyek kapcsán pedig: én inkább üzenek és nem ígérek az itt élőknek. Arra kérem Önöket, hogy április 3-án ne a megszokott helyre tegyék az ikszet, és jól gondolják meg azt! Az egyik oldal háborúba küldené a gyermekeinket, a másik oldal meg nem biztosít jövőt nekik. Válasszák az ISZOMM-ot és válasszanak engem április 3-án!

Felkészülni, vigyázz…! Olvasd a Debreciner VÁLASZTÁS 2022 rovatát!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.