MOSOLYALBUM

OV-MZP 7:9 – A kanapécsatában az ellenzék győzött

Megjelent az utolsó unokás fotója Orbán Viktornak, Márki-Zay Péter a gyerekeivel együtt válaszolt.

Már szokásos rendben, ismét újabb gyermekkel folytatódott és vélhetően zárult is ebben a tematikában Orbán Viktor fotókampánya a közösségi hálón.

A következő négy év kormányzásáért hadakozó miniszterelnök először csak a feleségével ült a rózsaszínű kanapén, aztán jött a legnagyobb unoka is, majd harmadnapra már két gyerekre nem figyeltek papáék, csak a kamerába, a negyedik napon pedig már három lányunoka nem kötötte le a nagyszülőket, az ötödiken pedig már „ülésrend” van négy unokával.

A – vélhetően – utolsó fotón már látszik mind az öt unoka, ugyanis a kanapé végére odaültették a legkisebbet is a nagyszülők mellé. Orbán Viktor kampányüzenete pedig, aminek a tolmácsolására vették igénybe vizuális segítség gyanánt a gyerekeket: „A nagypapa férfi, a nagymama nő, az unokáinkat meg hagyják békén!”

Az egyhetes orbáni képsorozatra megérkezett Márki-Zay Péter válasza is – szintén a közösségi hálón. A feleségével és hét gyerekével együtt mutatja őt a fotó, a kísérő szöveg ennyi: „Többen vagyunk. Győzni fogunk.”

A MOSOLYALBUM rovatunk korábbi fotói itt láthatók.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.