AZ OLVASÓ ÍRJA

Magyar logika

Ráadásul a napokon át tartó betonfelszedés és térkövezés sok cigicsikkel jár.

Sziasztok! Több munkás belefektetett munkája vész kárba. Miért? Mert a magyar úgy gondolja, hogy elsőnek füvesítsünk, ültessük el a bokrokat, öntözzük szépen. Erre tényleg gondosan odafigyeltek. Majd jött a jól megszokott magyar munka. Miután gondosan dolgoztak azon, hogy szép „zöld” terület legyen, jött a térkövezés. Ami ugyebár kezdődik a betonfelszedéssel, egyengetés, térkövek... De a munkagépek nem repülhetnek a szépen elvetett fűmagok felett, így kárba veszett munka volt a gondos füvesítés. Arról már ne is beszéljünk, hogy a napokon át tartó betonfelszedés és térkövezés mennyi cigicsikkel jár… Elszomorító. Ültessünk bokrot, füvesítsünk, majd tegyük tönkre, ez a magyar logika! – E mondatok kíséretében küldte el szerkesztőségünk a Dózsa György és a Viola utca közötti területen készült fényképét a magát nyilvánosan megnevezni nem akaró olvasónk.

Köszönjük a fotót! Másokat is biztatunk, ha van a debreceniek érdeklődésére számot tartó képük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg@debreciner.hu ! A beküldők inkognitóját tiszteletben tartjuk.

AZ OLVASÓ ÍRJA rovatunk további publikációi itt találhatók.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.