„Csoda, hogy a kampányt kibírták egymás megölése nélkül” – Debreciner Podcast választási különkiadás

Radics Péter szerint legközelebb még a Mi Hazánkat is be kellene engedni az előválasztásba, a szabályokat pedig a civileknek kellene kialakítania. Könnyü Hella úgy látta, Debrecenben nem volt valódi kampány a választások előtt, csak a biztos szavazóikat akarták megszólítani az összefogás pártjai. Völgyesi Márton az ellenzék összeomlásától a lokálpatrióta civil szféra megszületését várja Magyarországon.

Április 3-án lezajlottak a 2022-es országgyűlési választások. A Debreciner podcastjának különkiadásában arra vállalkoztunk, hogy meghívott vendégeinkkel elemezzük a történteket, és az eredmények tükrében levonjuk a konzekvenciákat. Könnyü Hellával, a Cíviscolors közösségszervezőjével, Radics Péterrel, a hajdúszoboszlói önkormányzat mezőgazdasági és környezetvédelmi bizottságának külső tagjával és Völgyesi Mártonnal, az aHang Hajdú-Bihar megyei koordinátorával Polgár Tóth Tamás, a Debreciner újságírója beszélgetett.

A podcastunk folytatásához olvasóink és hallgatóink támogatására van szükségünk. Amennyiben szeretnének még több ilyen adást hallgatni, kérjük, fizessenek elő online újságunkra!

A Debreciner Podcast korábbi műsorait itt találod. Ajánljuk!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.