AZ OLVASÓ ÍRJA

Virág? Tartó?

A minap valakik, bizonyára nagyon erős vagy nagyon részeg vandál emberek összetörték.
Mr. Paparazzo

Tisztelt Debreciner Szeresztősége!

Augusztus huszadika előtt a virágkarneváli felvonulás miatt nagyjából rendbe tették a debreceni Petőfi teret, összeszedték a szemetet, virágokat ültettek ki, még itt-ott a kavicsos utat is frissítették. A szökőkút ugyan maradt működésképtelen és romos állapotban, de legalább elvitték az évek óta szanaszét heverő, üresen álló és összetört beton virágtartókat. De ez a nagy rendrakás itt véget is ért, kicsit arrébb, a Nagyállomás felé már elfelejtettek széjjelnézni, ott minden maradt a régiben, így a képeken látható üres beton virágtartók is maradtak a helyükön, egészen pontosan a 22 emeletes bérház előtti parkos részen (bár ezt kicsit túlzás parknak nevezni, egyetlen bokor árválkodik a területen a kiszáradt fű mellett). Nos, ezeket a virágtartókat a minap valakik, bizonyára nagyon erős vagy nagyon részeg vandál emberek összetörték, a bennük lévő kevéske földet kiborogatták, az erre járók legnagyobb „örömére”.

Mr. Paparazzo

Mr. Paparazzo

Köszönjük a fotókat! Másokat is biztatunk, ha van a debreceniek érdeklődésére számot tartó képük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg@debreciner.hu ! A beküldők inkognitóját tiszteletben tartjuk.

AZ OLVASÓ ÍRJA rovatunk további publikációi itt találhatók.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.