13 nagy bevásárlóközpont kapott bombafenyegetést április 19-én az ország több városában

Debrecenben a Plaza, a Fórum és a Malompark mellett még a MÁV területi igazgatóságában volt riadó tegnap, ezek az utóbbi két hétben váltak egyre sűrűbbé a városban és az országban.
Debrecen, Fórum
Koppányi Szabolcs

Április 19-én délután először a 444.hu írta meg, hogy több budapesti és vidéki pláza kapott olyan fenyegetéseket, amelyek szerint valakik robbantásra készülnek az érintett épületekben. A lap Budapesten az Arena Mallt és a Mammutot említette, továbbá azt is közölte, hogy Debrecenben több helyszínen, valamint Kaposváron és Győrben is volt bombariadó.

Mint írták, a rendőrség kérdéseikre közölte, hogy Budapesten több bevásárlóközpont és intézmény kapott e-mailben fenyegetést, emiatt közveszéllyel való fenyegetésért indítottak nyomozást.

Debrecen, Malompark
Budai Péter

A 24.hu cikkéből kiderül, hogy Budapesten a MOM Park, a Corvin Plaza és a Westend is kapott hasonló fenyegetést.

Debrecen, Piac utca
SM

Debrecenben négy helyszín is érintett volt

A közösségi oldalunkon a nap a Debreciner is beszámolt a tudomásunkra jutó debreceni bombariadókról. A Malomparkban történtekről fotókat, a Fórumnál lezajlottakról pedig videót is közöltünk.

Ahogy a Dehir.hu cikkéből kiderül, Debrecenben a Plazát és a MÁV Rózsa utcai területi igazgatóságának épületét is érte fenyegetés.

Az Új Szó Nálunk beszámolója szerint Győrben is több helyszín kapott bombafenyegetést: az Árkád és a Győr Plaza.

Szintén két épület volt érintett a bombariadóban Szegeden, ahogy az a Szegeder közléséből kiderül: a Szeged Plaza mellett a Szegedi Közlekedési Társaság Deák Ferenc utcai irodáját fenyegették tegnap, sőt már ma is volt egy riasztás.

A KecsUP cikke szerint Kecskeméten is volt egy bombariadó tegnap a Malom bevásárlóközpontban.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.