A HÉT IDÉZETE

„Sokkal jobban szeretem Debrecent, mint amennyire a város szeret engem”

Mintha kissé durcáska lenne a városra az egyik országgyűlési képviselője. Mellőzöttnek érzi magát.
Tasó, Pósán és Kósa
Facebook

Nyíradonyban lakom, otthon érzem magam a választókerület minden településén, de bárhol a térségben, és szeretem Debrecent, a második otthonomnak tekintem, rengeteg dolog köt ide. Az igazság az, hogy én sokkal jobban szeretem Debrecent, mint amennyire a város szeret engem, de ebben valószínűleg az is közre játszhat, hogy szinte minden fejlesztés, befektetés, „nagyvárosítás” a másik két választókerületben, Kósa és Pósán képviselőtársaim képviseleti területén történik. Mellőzve érzem magam, kimaradok a város életének fősodrásából, holott nemcsak a megyeszékhely lakosainak 12 százaléka, hanem az egésze, a megye, a régió és az ország egésze ugyanígy fontos számomra is.

Mindezt Tasó László (Fidesz) nyíradony-debreceni újraválasztott országgyűlési képviselő mondta a KESMA kötelékébe tartozó megyei napilapnak adott interjújában, ami olvasható az újság internetes hírportálján is.

A HÉT IDÉZETE sorozatunk korábbi részei itt találhatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.