A SZEMEDNEK HIGGY!

Papp László: ismét 6 fotó, 13 névemlítés a Debreceni Korzóban

Debrecen polgármestere (aki idén ismét a Fidesz polgármesterjelöltje) szerepel a legtöbbször az ingyenes városi kiadványban, de rajta kívül még 10 másik fideszes képviselőjelölt is fotóval és névvel látható a szeptemberi számban.

• Papp László polgármester 6 fotón szerepel a Debreceni Korzó legújabb számában, a nevét 13 alkalommal említik.

Van olyan oldal, ahol két örömteli fotón is szerepel Papp László
Debreceni Korzó

Széles Diána alpolgármester ugyan 1 fotón látható, de négyszer olvasható a neve, Komolay Szabolcs alpolgármester 2 fotót és említést kapott, Barcsa Lajos alpolgármester egyet.

• A polgármesteren és az alpolgármestereken (mindhárman képviselőjelöltek) kívül még 7 olyan fideszes politikus kapott fotót és említést a havi kiadványban, aki szintén képviselőjelöltje a pártnak az október 13-ai önkormányzati választáson: Balázs Ákos, Korbeák György, Kovács István, Orosz Ibolya Aurélia, Papp Csaba, Papp Viktor, Türk László.

• A kiadványban nem fideszes polgármesterjelölteket vagy képviselőjelölteket nem találtunk.

• A Debreceni Korzó az impresszuma szerint információs kiadvány, kiadója az önkormányzati tulajdonú Médiacentrum Debrecen Kft., 70 ezer debreceni postaládába dobják be, elérhető a városban számos terjesztési ponton, illetve letölthető az internetről.

• Az októberi önkormányzati választásokig még egy alkalommal jelenik meg ez a közpénzen készült és terjesztett ingyenes havi kiadvány.

• A Debreceni Korzó augusztusi számának hasonló mutatóiról itt írtunk.

Debreceni Korzó
Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.