Elstartolt az első PusztaHang Alkotótábor a debreceni Nagyerdei Víztoronyban

Már az első este több mint nyolcszáz érdeklődőt vonzott a program.
Galéria: PusztaHang – Debrecen, 2022. május 13. (A KÉPRE KATTINTVA MEGNYÍLIK A GALÉRIA)
Polgár Tóth Tamás

Ahogy arról korábban beszámoltunk, idén először, hagyományteremtő szándékkal rendezi meg alkotótáborát a debreceni Nagyerdei Víztoronyban a 2019-ben alakult PusztaHang zenei közösség.

Kattints a képre!
debreciner.hu

A fesztiváljellegű rendezvény május 13-án, pénteken kezdődött. Mi a kora esti órákban jártunk a helyszínen, ahol már akkor több százan voltak jelen. Ottjártunkkor éppen Áfra János debreceni költő és három zenész közös spoken word és fusion impro projektje, az Áfra & SzPSz crew fellépése hozott teltházat a H2O Kultpincében, miközben a víztoronykertben felállított Nagyszínpadon több tucatnyian chilleltek a Platon Karataev duó koncertjén.

A hajnalig tartó zenei programon mások mellett két produkcióval is megjelent a debreceni zajzenei koncertsorozatáról ismert BanZaj.

A PusztaHang Alkotótábor szombaton kora délután napindító jógával folytatódik, majd koncertezik többek között a Gidnim’Rém, akusztikus, egyszálgitáros slam előadást tart Agócs Marci és Kemény Zsófi, valamint fellép Lil Frakk és Ress is.

A szombati nap részletes programját ide kattintva olvashatják.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.