Orbán Viktort ünnepelték a hajdú-bihari képviselők – meg persze saját magukat is

A közösségi hálón is megörökítették a május 16-ai kormányfőválasztást az egyéni választókerületekből a parlamentbe került honatyák.

Az április eleji győzelem törvényes következményeként a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselői tegnap ismét – immáron ötödik alkalommal – miniszterelnöki megbízást adtak Orbán Viktornak a Parlamentben. Az országgyűlési szavazáson természetesen jelen volt minden kormánypárti képviselő, ezt többen saját fotójuk megjelentetésével is hitelesítették a közösségi hálón.

Kósa Lajos fényképet adott közre a kormányfői beszédét tartó miniszterelnökről, de előtte saját magáról.

Facebook

Pósán László az ünnepi alkalomra egy beállított képet közölt, amin Orbán Viktorral együtt látható.

Facebook

Tasó László most szokatlanul visszafogott volt, nem szelfizett, pusztán a beszédét tartó miniszterelnököt posztolta.

Kattints a képre!
debreciner.hu

Vitányi István korábban sem szokott szűkkeblűsködni, ha saját magáról jelentethet meg fotót, most sem tette. Képösszeállításában nemcsak ő látszik, hanem az esküjét aláíró Orbán Viktor is.

Facebook

Bodó Sándor szintén mutatott fotót a beszédét tartó miniszterelnökről, de előtte saját magáról, még a kormányfő megválasztása előtt.

Facebook

Tiba István közeli fotót most nem publikált magáról, de képösszeállításának egyik fényképén látható ő is, mellette Tasó is.

Facebook

A listán megválasztott fideszes Halász János nem emlékezett meg az ünnepi ülésnapról, ahogy a szintén pártlistán megválasztott egyetlen hajdú-bihari ellenzéki képviselő, Varga Zoltán sem.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.