A HÉT IDÉZETE

„Németország mellett Magyarország az a vezető európai tagállam…”

Kósa Lajos a honi autóiparról tett megállapításokat.
facebook.com/KosaLajos

Kósa Lajos (Fidesz) újraválasztott debreceni országgyűlési képviselő és sokszoros elnök a Debrecen Drive elnevezésű, a Nagyerdő szélén megrendezett kétnapos eseményen többször is megszólalt. A közösségi oldalán külön videót is adott magáról, amiben többek között ezt mondja:

„Európa a világ vezető hatalma az autóipari, automotív ipari kutatásokra fordított összegek szempontjából. És óriási tény és öröm az, hogy Németország mellett Magyarország az a vezető európai tagállam, akinél ez megvalósul. Magyarországon van Németországon kívül egyedül az a helyzet, hogy a három német autóipari prémium márka itt van nemcsak gyártással, de kutatás-fejlesztéssel. Audi Győrben, Kecskeméten a Merci és a BMW Debrecenben.”

facebook.com/KosaLajos

A HÉT IDÉZETE sorozatunk korábbi részei itt találhatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.