Napjaink


2021.05.15. 12:06

A történelemhamisítás

Több kormány röhögte már ki őket, sokszor átverték már őket az állam fullajtárjai, a civil okosságok, és bizony sokan meggazdagodtak már az ő nyomorukból.

2021.05.14. 11:01

Nem is egyeztettek Tiba Istvánnal a polgáriak a nyertes pályázat kapcsán, amiről a képviselő a saját érdemeként írt

394 millió forint uniós forrást nyert el Polgár a telepszerű körülmények között élők életkörülményeinek javítására. A Fidesz országgyűlési képviselője erről a közösségi oldalán azt írta: ebből is látszik, hogy számára a nem kormánypárti vezetésű települések is fontosak. Korábban ugyanezen a pályázaton nyert támogatást a kormánypárti irányítású Hajdúhadház is, ott emiatt 12 roma család lakhatása került veszélybe.

2021.05.13. 16:54

„Tudom, hogy ki akar csinálni” – Továbbra sem látja a megoldást a hajdúhadházi romatelepen élő 12 család

Az önkormányzat felújíttatná a telepen található szociális bérlakásokat, ezért az ott élőknek menniük kell, de nincs hová. A Város Mindenkiért csoport egyelőre eredménytelen tárgyalást folytatott az önkormányzattal. Az ellenzéki pártok közül a Momentum az Európai Bizottsághoz fordul, az LMP pedig közleményben szólította fel az önkormányzatot és a helyi roma önkormányzatot a helyzet megoldására. Csáfordi Dénes fideszes polgármester közben a debreceni önkormányzati tévében arról beszélt, hogy kompromisszumos utat keresnének.