Napjaink
2021.10.16. 08:17

Előválasztás: közel 102 ezren voksoltak pénteken

Ismét megdőlt a rekord, korábban nem vettek részt egy nap alatt az ellenzéki választópolgárok első országos előválasztásán Magyarországon – olvasható az Országos Előválasztási Bizottság (OEVB) mai tájékoztatásában.

2021.10.15. 16:13

„Nem királyt választunk” – interjú Hadházy Ákossal

Az országgyűlési képviselő úgy látja, a választók határozott üzenetet küldtek az ellenzéki pártoknak azzal, hogy az előválasztás első fordulójában nem szavazták meg azokat a jelölteket, akikre a kampány során rávetült a korrupció gyanújának árnyéka. Szerinte ugyan fontos a miniszterelnök-jelölt személye, de fontosabb a közös pártlista, az ellenzék pedig csak akkor tud nyerni, ha lesz húszezer önkéntese, akik a választás napján a szavazókörökben felügyelik a választás tisztaságát.

2021.10.15. 08:13

Előválasztás: közel 96 ezren vettek részt csütörtökön

A szerda esti, remek nézettséget produkáló miniszterelnök-jelölti vita új lendületet adhatott az ellenzéki választópolgároknak, mert csütörtökön hajszál híján megdőlt a napi részvételi rekord – olvasható az Országos Előválasztási Bizottság (OEVB) mai tájékoztatásában.

2021.10.14. 17:27

Tíz éven belül autómentessé tenné Debrecen belvárosát az LMP

A párt petíciót indított, és aktivistákat toboroz a Bethlen utca kétszer kétsávossá bővítése ellen. Kanász-Nagy Máté társelnök szerint a Greenpeace által szervezett zöldvita alapján dönthet az LMP arról, kit támogatnak az előválasztás második fordulójában.